Kreds 3 besøger Maastricht

Del:
Sæt allerede nu kryds i kalenderen og bed om fri på dit arbejde. Den 5.-8. maj 2016 tager Kreds 3 til Maastricht på årets studietur godt krydret med sociale indslag. For blot 1000 kroner får du fire festlige, sjove og lærerige dage i Maastricht sammen med kollegaer fra hele Sydjylland.

Maastricht

05. - 08. maj 2016. 5. maj - 8. maj 2016
Arrangør: Kreds 3
Pris: 1000 kr. / 1800 kr. ved eneværelse

Første weekeend i maj sætter Kreds 3's bus kurs mod Maastricht og fede faglige oplevelser.

Vi besøger blandt andet det berømte The European Journalism Centre (EJC) der for eksempel er kendt for datajournalistik og driver DataDrivenJournalism.net. Og så kommer det selvfølgelig også til at handle om


EU. Vi ser blandt andet på, hvor unionen står i dag næsten 25 år efter Traktaten om Den Europæiske Union blev underskrevet – den traktat, der i dag bedst er kendt som Maastricht-traktaten.

Og så runder vi den flotte tyske universitetsby Aachen på vejen til Maastricht. Men bare rolig; der bliver også tid til shopping, natteliv og sightseeing. Blandt andet kan du komme med til middag i en domkirke, sejle på byens kanaler og besøge underjordiske grotter og gange.

Vi rejser med vores egen bus frem og tilbage, og samler op og afleverer dig igen i Vejle, Kolding, Haderslev eller Rødekro…

Du får alt dette plus tre nætter på et fire-stjernet hotel i Maastricht, Golden Tulip Apple Park, for kun 1000 kroner. Vælger du enkeltværelse er prisen dog 1800 kroner.

Og for dig der ikke ved det: Kreds 3 er din regionale og sociale afdeling af Journalistforbundet og dækker knapt 700 journalister i Sydjylland - fra Vejle og ned til grænsen. Du har altså alletiders mulighed for at møde kollegaer fra andre mediearbejdspladser i området.